Arki on vallannut meidänkin perheen ja vähän erilainen arki tällä kertaa. Pojat aloitti viime viikolla päiväkodin. Kovin montaa päivää eivät siellä ole ehtineet olla kun on ollu vapaapäiviä ja pojat ehti jo olla kipeenäkin. Isoveikka oli viime viikolla kuumeessa ja pienemmällä oli flunssaa. Päiväkodissa on kuitenkin menny tosi hyvin. Meiän reippaat pojat <3.

Viime sunnuntaina vietettiin poikien yhteissynttäreitä vaikkei pienempi ihan vuotta vielä olekaan (13.4 vasta). Pojat tykkäsi lahjoista ja herkuista tosi paljon.

Isoveikan 2v neuvolassa tuli mitat 14kg ja 90cm. Mitta oli noin mitta, koska poika ei ollut kovin suostuvainen mittaukseen :P Puheterapeutin yhteystiedot saatiin, mutta epäilen suuresti, ettei sinne mitään aikaa vielä noin pienelle saa. Palloa osasi heittää ja palapelejäkin teki parin palan verran kunnes käänsi palapelialustan rampiksi ja ajeli autoilla siitä :D.

Pikkuveikan hammaslääkärikäyntikin meni hyvin. Käytiin näyttämässä kahta pientä hammasta ja hammaslääkäri meinasi ettei uusia olisi vielä tulossa hetkeen. Mutta hyvinhän tuo syö samaa ruokaa kuin me muutkin :).

 

Adalmis ja pojjaat 2v ja 11kk