Vau, toinen kirjoitus saman kuukauden sisällä. Hurraa :D

Pikkuveikalla oli neuvola viime viikolla ja siellä oli kaikki hyvin. Painoa oli 9,7kg ja pituutta 73,9cm. Päänympäryksen käyrä oli tällä kertaa suorassa. Mutta vähäistä kasvu on ollut nyt jo jonkun aikaa. Terkkari selitti sitä sillä, että pää on aluksi ollu iso niin siksi se ei kasva sitten niin paljon kerrallaan. Uusia hampaita ootellaan kovasti. Eka hammaslääkärikäynti on parin viikon päästä. Tänään saatiin rokotteet tutkimusklinikalla ja olihan pienimies aika surkeena. Vasen jalka oli tosi kipee ja täysin "käyttökelvoton". Siihen jos edes ihan vähän koski niin kauhea itku tuli :( Ja kuumettakin oli 38,2. Pieni raasu. Isoveikalle ei oo koskaan tullu mitään oireita mistään niin olin aika surkeena itekin kun toinen oli niin kipee.

Pojat aloittavat ensi viikon jälkeen päivähoidon ja isoveikka täyttää ens viikolla 2v. Ihan järkkyä miten aika kuluu näin nopeesti :o. Ihan liian nopeesti jos multa kysytään.

Isoveikalta ei vieläkään mitään kunnon puhetta tule, mutta osaa se Ipadia käyttää. Laittaa Netflixistä Carsit ja Late lampaat pyörimään ja pelailee Kapun metsää. Että silleen :D. Ei siis tarvi olla huolissaan että olis ihan pönttö vaikkei puhetta tuukaan. Tajuaa yllättävänkin paljon :P Lähes päivittäin tulee hetkiä, että oon ihan hoomoilasena, että miten se voi tajuta tuonkin asian. Yks päivä se voiteli mulle leivät vaikkei ollut sitä koskaan tehnyt, nähnyt vaan vierestä.

Vauvauinnin perheryhmässä ollaan käyty nyt jo viime syksystä. Pikkuveikka menee pienuudessaan ihan pokkana altaassa ja sukelluksetkin sujuu, mutta isoveikan kanssa on jo ollut aika paljon tekemistä ettei liikaa jännittäisi. Hirveesti ollaan tsempattu ja annettu positiivista palautetta kun uskaltaa hypätä altaaseen reunalta. Joka kerta ollaan myös ennen uintivuoroa käyty pienten altaassa, jossa on saanut totutella veteen. Selkeesti nämä on auttanu ja nykyään menee altaan reunalle nauraen ja hyppää jo tosi pitkällekin sieltä. Seuraava askel on sitten, että hyppäisi seisaaltaan kun nyt hyppää istualtaan. Mutta pikkuhiljaa :)

Seuraavaksi sitten kuulumisia 2v neuvolasta ja hammashoitolakeikasta.

 

Adalmis ja pojat pian 2v ja 11kk