Arkea kahden lapsen kanssa on takana nyt viikko ja hengissä ollaan \o/ Kaikki on mennyt kyllä niin hyvin,että voiko olla tottakaan. Toki muutamia hetkiä on ollut jolloin molemmat lapset huutaa yhtä aikaa jotain, mutta niistäkin on selvitty. Tärkeimpänä onnistumisena ehkä vauvan unenlahjat, jotka ovat samaa luokkaa kuin isoveljelläänkin pienenä. Monta yötä mennyt jo parilla syönnillä. Helpottaa kummasti kun saa itse nukuttua kunnolla. Vauva myös syö tosi reippaasti ja maitoa on riittänyt tosi hyvin.

Isoveli ei ole vauvaa hirveästi noteerannut. Tajunnut kyllä on, että joku täällä on muuttunut, mutta ei kovin paljoa kiinnitä vauvaan huomiota. Pari kertaa on käynyt silittelemässä vauvaa ja hihitellyt kun vauva aivastaa :). Sen on kyllä keksinyt, että kun äiti imettää vauvaa niin silloin kannattaa tehdä jotain kiellettyä, koska äitihän ei pysty tulemaan paikalle ainakaan ihan sekunnissa ja suulliset kiellot voi hyvin jättää huomiotta :>. Muutaman kerran olen viikon aikana mm. siivonnut multaa ja palapelinpaloja lattialta. Samoin harsot ja vaipat on monesti kerätty lattialta takaisin hyllyyn. Pienellä ihmisellä on kyllä todella hieno taito tehdä pahojaan noin puolessa sekunnissa ja kun lähdet siivoamaan tuhoja niin seuraava askare on jo aloitettu. Kaveri kirjoitti facebookissa, että lapsen luovuus kehittyy tälläisestä toiminnasta. Se mielessä olen sitten siivoillut sotkuja :P

Arki on siis alkanut seesteisesti. Mies jäi nyt isyyslomalle ja ensi viikolle onkin sitten hurjasti kaikkea hommaa. Täytyy mm. käydä katselemassa uutta kotia, että miltä siellä näyttää. Onhan muutto edessä jo kuukauden päästä (hurjaa!)