Pitkä aika vierähtänyt edellisestä postauksesta. Arki vienyt mennessään :) Pojat kasvaa kohisten ja pian alkaa ihan erilainen arki. Tällä hetkellä minä olen jo töissä ja pian myös isäkuukausi on lopuillaan ja mieskin palailee työelämään. Pojat aloittavat sitten päivähoidon.

Isoveikka täyttää ensi kuussa 2v. Hui. Miten aika voi kulua näin nopeasti. Ja pikkuveikkakin pian jo vuoden. Pikkuveikka seisoo hienosti ilman tukea, konttailee kaikkialle ja tekee pahojaan. Pojat ovat keksineet kaikkea pientä hassua hommaa myös keskenään. Välillä ei voi kun katsoa hymyillen vierestä ja ihmetellä mikä mahtaa poikia naurattaa. Selvästi ovat veljeksiä ja omaavat jonkun erikoisen yhteyden.

Pikkuveikan 10kk neuvola on runsaan viikon kuluttua. Sitten voi kirjottaa uusia mittoja. Melko pyöreäposkisia poikia meillä on vaikka olivatkin vatsataudissa ja tuntui, että se näkyi heti poskien kaventumisena. Muuten ollaan onneksi oltu terveitä. Itse olin ykätaudissa tällä viikolla, mutta mitään muuta meillä ei ole jyllännyt. Saapa nähdä mitä sitten tulee kun lähdetään päiväkotielämään. Toivottavasti pojat ei sairastaisi ihan hirveästi.

Tällä hetkellä päivät täyttyvät naurusta, muksahduksista, taaperon höpötyksestä ja maailman ihmettelemisestä :)


-Adalmis ja pojat pian 1v11kk ja 10kk