Eilen oli paluu arkeen lomailun jälkeen. Pari viikkoa meni lomaillessa vaikka kotona oltiinkin. Laiteltiin asuntoa kuntoon ja vietettiin aikaa perheenä :) Tänään saatiin vihdoin sohva, jes! On tätä kyllä kaivannut.

Pikkuveikkaa käytettiin 3kk neuvolassa ja mitat olivat 6,4kg ja 62cm. Ensi viikolla on sitten 4kk lääkärineuvola. Jämäkkä pikkukaveri meillä kyllä on. Kasvanut hurjasti ja on niin reippaana pystyssä koko ajan. Viime viikolla pojat alkoivat noudattaa samaa rytmiä kumpainenkin. Mukavaa kun tietää taas tarkalleen, että mitä tehdään mihinkin aikaan. Pikkuveikka on edelleen tissimaidolla. Ensi viikolla sitten neuvolassa taas katsotaan, että tartteeko alotella kiinteitä vai kasvaako reippaasti pelkällä maidolla. Toivon, että kasvaisi hyvin niin ei tarttis vielä soseita alotella. Oon kuitenkin meinannu tässä pikkuhiljaa jotain soseutella jo pakkaseen niin on sitten valmiina. Aika reippaalla tahdilla saa kyllä varmaan sitten ne alotella jos oottelee sinne puoleen vuoteen. Ois kyllä tosi mahtava jos vaan pärjättäis sinne asti ilman soseita niin ei tarttis sitten loppukesän reissuillekaan ottaa mitään purkkeja sun muita mukaan.

Isoveikka menee edelleen samaa vauhtia eteenpäin kuin aiemminkin. Viikonloppuna siirryttiin isojen sänkyyn kun pinnasänky siirtyi pikkuveikalle. Yöunille käynti on sujunut mallikkaasti, mutta päiväunien aikaan ollaan muutamat kerrat jouduttu poikaa palauttelemaan takaisin sänkyyn. Eilen tyyppi ei nukkunut sitten ollenkaan ja ilta oli sen mukainen mutta tänään nukahti muutamalla palautuksella. Vahva perusrytmi tietysti helpottaa tätäkin ja se että ollaan jämäkästi palautettu sänkyyn kun on noussut sieltä pois. Sanoja ei meillä vieläkään tuu. "Ätä" on nyt pari päivää toistunut, huutelee sitä mm. pöydässä istuessaan, mutta ei mitään hajua mitä tarkoittaa. Toinen on "hätshii", joka tulee aina kun joku aivastaa. Mutta eiköhän se puhekin sieltä pian tule. En ehkä ihan hirveesti odota sitä loputonta kysymysten tulvaa :P

Sellasta on meiän arki tällä hetkellä. Päivät vilahtelee hurjaa vauhtia ohi. Onneksi nyt on ollut vähän kesäsemmät ilmat niin on tuntunutkin vähän kesältä. Ensi viikolla minä lähden yksikseni viikonlopuksi Tukholmaan ja pojat jäävät isin kanssa kotiin. Aivan mahtavaa :)

Adalmis ja pojjaat 1v 4,5kk ja 3,5kk